exto | kunst, kunstenaars, galeries en exposities

Shefqet Avdush Emini - Kristaq Shabani 2015

 
Kristaq Shabani shared your album.20-6-2015
 

"PEGASI" INTERNACIONAL ALBANIA 
Shefqet Avdush Emini Eshte sot, nje nga piktoret me potenciale, me te cilin mburremi edhe ne pegasianet kudo ne Bote... Kohet e fundit na kane aarhur propozime te shumta per kete piktor , i cili meriton terheqjene vemendjes edhe te Presidentit te Republkes.. Duhet te stimulohen keta talente nderkombetare . Stimulimi duhet ne kohe dhe jo jashte saj... T'i nderojme artistet tane te medhenj, si Shefqet Avdush Emini...

"ART SYMPOSIUM IN PENZA, RUSSIA Here you can see the much : <a data-cke-saved-href=
 
"Kosovo 2013 Here you can see the much : <a data-cke-saved-href=
 
"Here you can see the much : <a data-cke-saved-href=
 
"Kosovo Here you can see the much : <a data-cke-saved-href=
 
"Kosovo Here you can see the much : <a data-cke-saved-href=
 
Shefqet Avdush Emini added 619 new photos to the album: ACTION IN PAINTING— with Shefqet Avdush Emini and Stefania Ruseva.

1. http://www.shefqet.com/ 2.http://museudeartecontemporaneamac.blogspot.com.br/ 3.https://plus.google.com/111268307266921071810/posts 
4. http://www.mastersoftoday.com/eBooks/Genius_eBook.htm 
5.http://kunstwereldwijdnetwerk.nl/profiles/blogs/shefqet-avdush-emini-biography-cv-publications-1
6. http://www.kepez-bld.gov.tr/news.php…

Shefqet Avdush Emini TE FALEMINDERIT MIKU IM I NDERUAR KRISTAQ ! NJERZIT E MEDHENJE SI TI DINE TI QMOJNE DHE RUAJNE VLERAT...! JAM KRENAR TE KEM MIQE ME VLERE SI TI !!! TE PERSHENDES NGA HOLANDA

 

Kristaq Shabani Ju falenderoj per veprimtarine Tuaj prestigjioze dhe perfaqesuese, dinjitoze, kontribut ne pikturen tone kombetare, duke realizuar nje shkembim universal vlerash niveli...e konkurruese...

 

Shefqet Avdush Emini TE FALEMINDERIT I MADHI KRISTAQ SHABANI