ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI - MY PERFORMANCE ALL OVER THE WORLD

 

 

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 28 April 2023 op 3.00 — Geen reacties

NGA POET SADIK KRASNIQI VARIACIONET E NGJYRAVE SI METAFORIKË, ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

SADIK KRASNIQI…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 25 April 2023 op 23.00 — Geen reacties

ARTIST VELI MORINA,NJE RREFIM PER SHOKUN TIM SHEFQET AVDUSH EMINI,VITI 1977- 1978 NGA UN VELI MORINA NGA GJAKOVA

 

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 24 April 2023 op 15.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI ,CERTIFICATE

 

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN SLOVAKIA.

WITH MY BEST FRIEND PETER HARGAS

 

ART MAGAZIN…

 

 

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 23 April 2023 op 20.00 — Geen reacties

Sadik Krasniqi - Shefqet Avdush Emini

         

   …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 23 April 2023 op 19.30 — Geen reacties

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese

 

 

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese 

 

Krijuesi ynë respektiv, Shefqet Emini, i cili tashmë vepron dhe jeton në Holandë - nuk është artist i rastit, por, në fakt, ai është një…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.30 — Geen reacties

1,Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-2013

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.10 — Geen reacties

Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-20013

QASJE

SADIK KRASNIQI

DREJT RENOMESË BOTËRORE

(Për pikturat dhe portretet e Shefqet Avdush Eminit)

SI DUKET PROFESOR SKENDER BOSHNJAKU NUK QENKA NE RRJEDHA TE ARTIT.

 

 

 

))))) …😊

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 13 April 2023 op 17.00 — Geen reacties

1, SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE

 …

 

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 9.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI 9

 

 


LOUVRE,PARIS…

International Art Symposium in Prishtina, Kosovo…