Kristaq Shabani shared your album.20-6-2015
 

"PEGASI" INTERNACIONAL ALBANIA 
Shefqet Avdush Emini Eshte sot, nje nga piktoret me potenciale, me te cilin mburremi edhe ne pegasianet kudo ne Bote... Kohet e fundit na kane aarhur propozime te shumta per kete piktor , i cili meriton terheqjene vemendjes edhe te Presidentit te Republkes.. Duhet te stimulohen keta talente nderkombetare . Stimulimi duhet ne kohe dhe jo jashte saj... T'i nderojme artistet tane te medhenj, si Shefqet Avdush Emini...

Shefqet Avdush Emini added 619 new photos to the album: ACTION IN PAINTING— with Shefqet Avdush Emini and Stefania Ruseva.

1.      www.youtube.com/watch?v=fqL2kvNySEs

2. museudeartecontemporaneamac.blogspot.com.br/

3.http://pegasiworld-al.com/sipar-i-madh-i-artit-te-pikturimit/
4. http://www.mastersoftoday.com/eBooks/Genius_eBook.htm 
5. http://kunstwereldwijdnetwerk.nl/profiles/blogs/shefqet-avdush-emini-biography-cv-publications-1
6. www.freewebs.com/shefqet-emini/hereyoucanseealot.htm

7. www.youtube.com/watch?v=vkvT-RIYnBI

MUSEUM BEIJING,CHINA 2015

MUSEUM BEIJING,CHINA 2015

EXHIBITION IN RUSSIA 2014

EXHIBITION IN RUSSIA 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CANADA